مصريين جدعان



 
الرئيسيةالبوابةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 شيش طاووق دايت...مشوى ومدخن وخفيف

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Sky
ملكة المنتدى
ملكة المنتدى
avatar

انثى
عدد المساهمات : 640
تاريخ التسجيل : 19/07/2009
العمر : 24
الموقع : مصريين جدعـــان وبس

مُساهمةموضوع: شيش طاووق دايت...مشوى ومدخن وخفيف   8/7/2011, 11:02 am

النهارده هاقولكوا على طريقة سهلة جدا للشيش طاووق الدايت وريحته تحفة على طريقى الشيف نبيل

المقادير
1/2 كيلو دبابيس فراخ مخلية مقطعة مكعبات كبيرة
1 ملعقة كبيرة صويا صوص غامق
1 ملعقة كبيرة مستردة
1/2 ملعقة كبيرة عسل نحل
1/2 ملعقة كبيرة توم مفروم
ملح وفلفل
الطريقة
- نخلط المقادير السابقة مع بعضها ونتبل بيها الفراخ لمده 3 ساعات على الاقل
- ننقع اعواد الشيش فى ميه لمده ساعتين
- نقطع بصل وطماطم وفلفل الوان مكعبات كبيرة
- نحط قطعه من البصل والطماطم والفلفل وبعدها قطعة شيش وهكذا لحد ما تخلص الكمية
- نسخن طاسة تيفال كويس جدا وفيها نقطة زيت
- نحط عود او اتنين فقط فى كل مرة ونقلبهم لحد ما لونهم يتغير وبعدين نشيلهم من الطاسة يعنى ما نسويهوش للأخر
ولازم الطاسة تكون سخنة عشان الفراخ ما تنزلش الميه بتاعتها وتنشف

ولازم منحطش الكمية كلها عشان الطاسة ما تبردش والفراخ تنزل الميه

-نكمل باقى الكمية نفس الطريقة وبعدين نحطه فى صينية وندخله الفرن يكمل سواه
- نقدمه مع سلطة و بطاطس او مكرونة او رز بالخلطة وبألف هنا وشفا ومتنسوش تدعولى


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://msren.yoo7.com
 
شيش طاووق دايت...مشوى ومدخن وخفيف
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مصريين جدعان :: قسـم بنات المستقبل :: مطبخ مصريين جدعان-
انتقل الى: